Ezt írtam pár napja, csak úgy jegyzetként magamnak, összegezve azt amin már egy ideje jár az agyam, részint a tapasztalataim, részint ennek a lemeznek a hatására:

“Ha valaki ma a világmegváltás gondolatával kacérkodik, a legjobb és legtöbb amit tehet, ha nyitott szemmel jár, nem hagyja hogy olcsójánosok széljárás szerint változó véleménye szerint hülyítsék, és ami a legfontosabb, hideg fejjel megosztja a tapasztalatait és a levont következtetéseket. Ha máshol nem, a környezetében, a barátainak, a szomszédnak, a sarkon a zöldségesnek, bárkinek aki érdeklődik és arra érdemes. Minden más csak dajkamese, maszkokkal, egymásnak mutogatott jelekkel, egymásra mutogatott ujjakkal. Persze minden forradalom velejárója, hogy valaki lámpavasra kerül, de akkor a szellemi és kultúrális fejlődés ismérve az lesz, hogy találunk más módot. Mert addig, legfeljebb az Isten irgalmaz nekik.”

Another Way - Az idő rövid története

A bejegyzés trackback címe:

https://hevenyteriszony.blog.hu/api/trackback/id/tr915430430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása